Tavsiyeler

Aşkı İliklerinize Kadar Yaşatacak Yılbaşı Temalı Romantik Filmler

Yılbaşı Temalı Filmler

Yepyeni bir yıla hazırlanırken, yılbaşı gecesini romantik bir film izleyerek değerlendirmek, keyiflenmek ve sıcacık duyguların etkisine kapılmak isteyebilirsiniz. Dışarıda hava soğukken, elinizde sıcak içeceğinizle birlikte romantik film izlemek size iyi gelebilir. Bu içeriğimizde sizler için keyifle izleyeceğiniz, aşkın ve romantizmin doruğuna çıkmanızı sağlayacak birbirinden güzel, romantik, yılbaşı temalı filmleri bir araya getirdik. Yılbaşı gecelerini yalnız geçirenler, özellikle hayatlarında özel bir insan olmayan kişileri, aşkın varlığına bir kez daha inandıran, her biri birbirinden tatlı hikâyelere sahip bu filmleri izlerken içiniz ısınacak! Bizden söylemesi...

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Film Serileri (20 Adet)

Yılbaşı Temalı Romantik Filmler

Yılbaşı Temalı Romantik Filmler

1) Last Christmas (Bir Şans Daha)

Last Christmas (Bir Şans Daha)

Kate, Londra’da yaşayan, hayatında birçok yanlış karar alan genç ve güzel bir kadındır. Bir Noel dükkanında çalışırken, Tom adında bir adamın hayatına beklenmedik şekilde ve zamanda dahil olmasıyla genç kadının hayatı bambaşka bir hal alır.

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Bilim Kurgu Filmleri (30 Adet)

Tom ile birlikte Londra’da yeni bir başlangıç yapmaya çalışır ancak hayatlarında hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Fakat buna rağmen kalplerinin sesini dinlemeleri de zor olmayacaktır.

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Karışık Film Listesi (16 Film)

2) The Noel Diary (Noel Günlüğü) 2022

The Noel Diary (Noel Günlüğü) 2022

Jacob Turner uzun zamandır görüşmediği annesinden kendisine miras kalan evle ilgilenmek için Noel'de eve döner ve bir günlük bulur.

AYRICA: Dahilerin Hayatını Anlatan Filmler - 5 Film Tavsiyesi

Başarılı bir yazar olan Jacob, küçükken kovulduğu eve, yaşadığı yere geri döndüğünde Rachel isminde bir kadınla tanışır ve bulduğu o günlükte Rachel ile ilgili gerçekler de vardır. İkisi, birlikte geçmişin sırlarını araştırdıkları bir maceraya girerler. Bu yolda kalpleri de onları yakınlaştıracak mıdır?

AYRICA: Aamir Khan'ın Umudumuzu Alevlendiren 5 Filmi - Aamir Khan Film Önerileri

3) The Knight Before Christmas (2019)

The Knight Before Christmas (2019)

Orta Çağ şövalyesi Sir Cole, bir büyücü tarafından Noel arifesinde iken bugünkü Ohio’ya gönderilir. Cole talihsiz kaza sonucu iyi kalpli öğretmen Brooke ile tanışır. Brooke ona arabası ile çarpmıştır. Kendisini hastanede bulan Cole, etrafındakilere şövalye olduğunu söyler ancak kimse ona inanmaz.

AYRICA: İzlemeniz Gerektiğini Düşündüğümüz Tom Hanks Film Önerileri

Doktorlar onun geçirdiği kaza nedeniyle hafıza kaybı yaşadığını düşünür. Kendisini suçlu hisseden Brooke, bu şövalyenin geri dönebilmesi için ona yardımcı olmaya çalışır. Bu süreçte birbirlerinden hoşlanmaya başlayan ikiliyi acaba ne gibi zorluklar bekliyor?

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

4) Holidate

Holidate

Sloane ve Jackson, yalnız oldukları için aileleri tarafından yargılanan kişilerdir. Hoşlanmadıkları randevularla günlerini geçiren bu ikili, bir plan yapar. Bir yıl boyunca bütün özel bayram günlerinde sevgili rolü yapacaklardır. Ancak çok geçmeden gerçek duygular ikisini de hazırlıksız yakalayacaktır.

AYRICA: En Sevilen Hayao Miyazaki Filmleri - Anime Film Önerileri

5) A California Christmas (Kaliforniya’da Noel)

A California Christmas (Kaliforniya’da Noel)

Joseph Aston zengin ve kadınlarla arası iyi olan bekâr bir adamdır. Ailesinin bir çiftliği satın almaya çalıştığını ancak çiftliğin sahibi olan genç kadının çiftliği satmaya yanaşmadığını öğrenir.

AYRICA: Gerçek Yaşamdan Uyarlanan Köpek Filmleri - En İyi Köpek Filmleri

Annesi, Joseph’ten o kadını çiftliği satmaya ikna etmesini ister aksi halde Joseph’in rahat yaşamı ve şirketteki pozisyonu tehlikeye girecektir. Joseph istemeden de olsa çiftliğe gider. Çiftlikte çalışmaya başlayan genç adam, çok geçmeden çiftliğin sahibi Callie’e âşık olur.

AYRICA: İzlenecekler Listenize Ekleyebileceğiniz Tavsiye Kore Dizileri

6) A California Christmas: City Lights (Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları)

A California Christmas: City Lights (Kaliforniya'da Noel: Şehir Işıkları)

Kaliforniya’da Noel’in devam filmi olan bu filmde, Callie ve Joseph ilişkilerinin üzerinden bir yıl geçtikten sonra çiftlikten ayrılarak, aile işlerini yürütmek için şehre giderler.

AYRICA: Hichki (Hıçkırık) - Tavsiye Film, Mücadele Öyküsü

Callie bu değişiklikten memnun olmasa da yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır ancak hayatlarının bu yeni dönemi, aynı zamanda ilişkilerini de zorlayacaktır. Callie ve Joseph’in aşkı bu zorlu testi geçebilecek midir?

AYRICA: In Your Eyes Film Yorumu - Tavsiye Aşk Filmi

Yılbaşında, romantik film izlemek isteyenler için, yılbaşı temalı romantik film önerilerimizi sizlerle paylaştık. İçinizi sıcacık yapacak, duygularınızı yoğunlaştıracak, aşkın büyüleyici hissine kapılmanızı sağlayacak birbirinden farklı hikâyeleriyle yılbaşında film izlemek gibisi yok! Keyifli seyirler diliyoruz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu