Tavsiyeler

İzlemeniz Gerektiğini Düşündüğümüz Tom Hanks Film Önerileri

Tom Hanks Film Önerileri

Amerikalı oyuncu Thomas Jeffrey Hanks, bildiğimiz adıyla ise Tom Hanks'in herhangi bir filmini izlediniz mi? Eğer izlemediyseniz, sizin için, çok severek izlemiş olduğumuz 5 filmini bir araya getirdik. İki defa Oscar kazanmış olan Tom Hanks'in, bütün filmleri için, başarılı ve izlenmesi gerekir diye düşünsek de, bazılarını özellikle değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyoruz. Tom Hanks film önerileri nelermiş, gelin birlikte bakalım.

AYRICA: Dahilerin Hayatını Anlatan Filmler - 5 Film Tavsiyesi

Tom Hanks Film Önerileri

Tavsiye Tom Hanks Filmleri

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Film Serileri (20 Adet)

Forrest Gump

Forrest Gump, sınırlı zekâ düzeyindeki bir çocuğun, bir adamın hikâyesini anlatmaktadır. Tom Hanks'in, oyunculukta devleştiği bu film, izleyenleri etkilemeyi başarıyor.

AYRICA: Köpek Balığı Temalı Filmler - 20 Film Tavsiyesi

Forrest, annesinin zoruyla başladığı okulun servisinde, Jenny adındaki bir kızın yanına oturur ve ona âşık olur. Jenny ve Forrest zamanla her şeyi paylaşan iki yakın arkadaş haline gelir. Bir gün beraberlerken bir grubun saldırısına uğrarlar ve Jenny, Forrest'a, "Koş Forrest koş!" diye bağırır. Forrest ne kadar iyi koşabildiğini anladığında, Amerikan futbol takımına katılır.

AYRICA: Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Bruce Lee Filmleri

Hayat macerası onu türlü durumların içine sürüklerken, Forrest'ın duygusal, naif karakterinin güzelliği, izleyici de etkilemeyi başarır. Mutlaka izlemelisiniz diyoruz.

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

Forrest Gump Fragman

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Bilim Kurgu Filmleri (30 Adet)

Yeşil Yol (The Green Mile)

Yeşil Yol, Paul Edgecomb (Tom Hanks) adında bir hapishane görevlisinin, suçluları son yolculuğuna uğurlamasını ve bu aşamada, suçsuz olduğunu savunan John Coffey adındaki bir adamla olan hikâyesini anlatır. John Coffrey, ürkütücü görünüşüyle Paul'u korkutur ancak bu adam göründüğünden de saf ruhlu bir kişidir.

AYRICA: En Sevilen Hayao Miyazaki Filmleri - Anime Film Önerileri

İki küçük kızın ölümünden sorumlu olduğuna inanılan John Coffrey, Paul'u çok etkiler. Hapishanedeki herkes bu özel güçlere sahip, saf ruhlu adamın idam edilmesine çok üzülür. İzlemeniz gereken harika bir yapım!

AYRICA: Gerçek Yaşamdan Uyarlanan Köpek Filmleri - En İyi Köpek Filmleri

Yeşil Yol Fragman

Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code)

Dan Brown'un üçlemesinin sinema perdesine aktarılmasıyla, ve usta oyunca Tom Hanks'in hayat verdiği karakterin ilgi çekici yönleriyle izlemesi adeta bir keyif olan Da Vinci Şifresi'nde, bir sembol uzmanı olan Robert Langdon'un başına gelenler anlatılır. Müzede bir cinayet işlenmiştir ve olay mahallindeki sembolleri yorumlaması için Robert Langdon çağırılır. Robert, müzeye geldiğinde ise işlerin farklı olduğunu anlayacaktır.

AYRICA: Aamir Khan'ın Umudumuzu Alevlendiren 5 Filmi - Aamir Khan Film Önerileri

Kriptoloji uzmanı olan, aynı zamanda öldürülen kişinin yeğeni olduğunu söyleyen Sophie adında genç bir kadının yardımıyla, cinayetten sorumlu tutulduğunu öğrenir ve birlikte müzeden kaçarlar. Hem cinayetin nedenini, hem de kilisenin inancını derinden sarsacak bir bilgiyi aramaya başlarlar.

Da Vinci Şifresi Fragman

Dikkat Köpek Var! (Turner & Hooch)

Scott Turner (Tom Hanks) düzenli ve titiz bir dedektiftir. Yaşadığı kasabadan büyük bir şehre taşınacağı sırada arkadaşı Amos Reed, cinayete kurban gider. Amos'un Hooch adında tam bir afacan olan bir köpeği vardır. Köpek, ayrıca arkadaşının cinayetini görmüştür. Köpek toplama ekibi, Hooch'un deli fişek tarafına söz geçiremez, böylelikle ona, arkadaşı Scott Turner bakmaya başlar.

Scott ne kadar düzenliyse, köpek o kadar dağınıktır. Köpeğin tavırları ve yaşam tarzı Scott'u hayatından bezdirir ama zamanla birbirlerine alışmaya başlarlar. Birlikte cinayeti aydınlatmak için uğraş verirler. İzlenmesi gereken bir film!

Dikkat Köpek Var! Fragman

Larry Crowne

Tom Hanks ve Julia Roberts'i buluşturan bu romantik filmde, Larry Crowne (Tom Hanks) deniz kuvvetlerinde uzun süre çalıştıktan sonra bir süpermarkette çalışmaya başlamış birisidir. Güler yüzlü, birçok kez de ayın elemanı olarak seçilen Larry, bir gün yetersiz eğitimi yüzünden iş çıkışının verilmesi ile ne yapacağını şaşırır.

Eğitimin ne kadar önemli olduğunun farkına varan Larry, yaşını önemsemeden tekrar okula döner. Okul hayatında oldukça ilginç şeyler yaşayan Larry, aynı zamanda hayatın farklı bir yönünü keşfeder. Anlatım dersi hocası olan ve aynı zamanda evli Mercedes (Julia Roberts) ile bir diyalog geliştirir. Evliliğinde mutsuz olan Mercedes, Larry'nin hayat enerjisine kapılmadan edemez.

Eğitimin önemli olduğunu, orta yaşlı bir insanın yaşadığı eğitim sürecini anlatan film, aynı zamanda mutsuz giden evliliklerin de bitebileceği mesajını veriyor. İzlemelisiniz.

Larry Crowne Fragman

Tom Hanks film önerileri içerisinden sevdiğimiz 5 tanesini sizlerle paylaştık. Tom Hanks’in izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz bu 5 filminden herhangi birini izledi iseniz, film hakkındaki yorumlarınızı bekliyor olacağız. Keyifli seyirler dileriz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu