Tavsiyeler

Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

Kış Temalı Filmler

Soğuk havalarda, sıcacık evinizde otururken, özellikle dışarıda kar ya da yağmur varsa, bir film açıp izlemek kadar keyif verici bir şey yoktur diyebiliriz. Sıcacık çikolatanız ya da kahveniz de hazırsa, patlamış mısırınızı da alıp kış temalı filmler olarak listelediğimiz yapımlardan birisini seçip izleyebilirsiniz. Hazır bahar da geliyorken, kışın son günlerini tadıyla geçirmenizi tavsiye ederiz. Bu filmleri izlerken üşüyebilirsiniz bizden söylemesi!

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Film Serileri (20 Adet)

Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

Kış Temalı Film Önerileri

AYRICA: Dahilerin Hayatını Anlatan Filmler - 5 Film Tavsiyesi

Togo

1925 senesinde, Alaska'da geçen bu gerçek hikâyeye tanık olmak mutluluk verici. Sert kış iklimlerinde kızak köpekçiliği yapan Seppela adındaki adamın, akıllı, sadık ve koşulsuz sevgiyle ona bağlı olan köpeği Togo'nun hikâyesini anlatıyor bu film. Togo’yu çok seveceksiniz. Muhteşem bir film olduğunu kesinlikle belirtmek isteriz. Gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz. Kar, kış temalı bu film sizi üşütebilir!

AYRICA: Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Bruce Lee Filmleri

Togo Fragman

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Bilim Kurgu Filmleri (30 Adet)

Gerçeğin Parçaları (Winter's Bone)

Kış temalı filmlerimizden bir diğeri de Winter's Bone. Jennifer Lawrence'nin oyunculuğunun çok beğenildiği bu filmde, iki küçük kardeşine ve akli dengesini kaybetmiş annesine bakmakla yükümlü olan 17 yaşındaki genç kızın verdiği mücadele anlatılıyor. İzlemelisiniz.

AYRICA: Köpek Balığı Temalı Filmler - 20 Film Tavsiyesi

Gerçeğin Parçaları Fragman

Everest

Konusunu 1996 yılında, gerçekleşen bir hikâyeden alan Everest'te, iki ayrı dağ ekibinin Everest'e tırmanmaya karar vermesini anlatılıyor. Ancak, yoğun kar yağışı uyarısı yapılır. Fırtınayla birlikte gelen yağmur da, işlerin planlandığı gibi gitmesine engel olur. Yaşam kalım savaşını izlerken ürpereceksiniz. Hem de bu soğukta!

AYRICA: İzlemeniz Gerektiğini Düşündüğümüz Tom Hanks Film Önerileri

Everest Fragman

Diriliş (The Revenant)

Leonardo DiCaprio'un başrolü oynadığı The Revenant’ta, Glass, hayvanları kürkleri için avlayan özel bir şirketin çalışanıdır. Avlandığı bölgede ondan başka Fransızlar ve Kızıldereliler de vardır. Glass, boz bir ayı tarafından ölümcül bir şekilde yaralanınca ekibi onu ölümle baş başa bırakır ancak Glass, ölüme direnerek hayatta kalmayı başarır. Mutlaka izlemeniz gerektiğini düşünüyoruz.

AYRICA: En Sevilen Hayao Miyazaki Filmleri - Anime Film Önerileri

Diriliş Fragman

Narnia Günlükleri 1 Aslan Cadı ve Dolap (The Chronicles of Narnia : The Lion, the Witch and the Wardrobe)

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra'ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen çocuklar orada sihirli bir gardırop bulurlar. Gardırobun içinden geçerek mistik bir ülkeye adım atarlar. Kar, kış, fırtınanın hüküm sürdüğü bu filmi beğeneceğinizden eminiz. Keyif verici bir film.

AYRICA: Gerçek Yaşamdan Uyarlanan Köpek Filmleri - En İyi Köpek Filmleri

Narnia Günlükleri 1 Aslan Cadı ve Dolap Fragman

Buz Devri (Ice Age)

Buz Devri serisi, buzul çağında, bir mamut, kaplan ve miskin'in tuhaf arkadaşlıklarını konu alan, eğlenceli bir animasyon filmidir. Kış temalı filmlerinin en başında gelen bu filmleri izlemeden geçmemelisiniz. Türkçe dublajlarının özellikle beğenildiği Buz Devri serisini izlemeyen yoktur diye düşünüyoruz.

AYRICA: Aamir Khan'ın Umudumuzu Alevlendiren 5 Filmi - Aamir Khan Film Önerileri

Buz Devri Fragman

Arctic

Zorlu doğa koşullarında hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikâyesini anlatan Arctic, izlerken çaresizliği iliklerinize kadar hissettiren bir yapım. Uçak kazası ile Kuzey kutbunda mahsur kalan Overgard, ekiplerin kendisini kurtarmasını bekler. Ancak bu süreçte hayatta kalmalı ve kendine bir sığınak bulmalıdır. Kurtarılmasına ramak kala yaşanan bir kaza, onun kurtulma ihtimalini yok eder. Ya ölümü bekleyecek ya da sonunu bilmediği uzun bir yolculuğa çıkacaktır.

Arctic Fragman

Kutup Macerası (Eight Below)

Başrolünde 2013 yılında kaybettiğimiz Paul Walker'ın bulunduğu Eight Below, hikâyesi yine gerçekliğe dayanan başarılı filmlerden. Antartika'da araştırma ekibinde çalışan Jerry ve ekibindeki kişilerin, köpekleri için verdikleri mücadele anlatılıyor. Birçok kez izleyeceğinizden emin olduğumuz bir yapım.

Kutup Macerası Fragman

Gri Kurt (The Grey)

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin, vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir? İzleyin, görün deriz.

Gri Kurt Fragman

Beyazlar İçinde (Into the White)

Dünya Savaşı sırasında uçakları düşen, dördü Alman ve ikisi İngiliz olan iki askerin, zor hava şartları yüzünden bir avcı barınağına sığınır. Birbirine düşman olan, birbirini esir alan bu iki taraf, zor şartlar yüzünden birbirine katlanmak zorundadır. Şartlar düşmanlığı dostluğa çevirir ve askerler birlikte yaşarken, birbirlerini tanıma fırsatı bulur. Konusunu gerçek bir hikâyeden alan bu filmi izlediğine pişman olmayacaksınız.

Beyazlar İçinde Fragman

Özellikle kış aylarını seviyor iseniz, bu filmler tam size göre diyebiliriz. Kış temalı filmler başlığı altında, birbirinden kaliteli yapımları sizler için listeledik. Sizlerin de önerebileceği filmler var ise, buyurun yorum alanından bizlere yazabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu