Tavsiyeler

Erkekleri Kadınlardan Soğutan Davranışlar Nelerdir?

Erkekleri Kadınlardan Soğutan Davranışlar

Erkekler, gönül ilişkilerinde doğrudan bir yaklaşım sergilemekte tereddütlü davransalar da, bu onların istedikleri kadından etkilenmiyor olduğu anlamına gelmiyor. Her şeyin zamanı ve sırası olduğunun bilinciyle hareket ederek, duygularını saklamak konusunda oldukça iyi iş çıkarıyorlar. Mantıklarıyla hareket ediyorlar. Fakat bir kadından soğudukları anda da, yıkılması oldukça zor duvarlar örebiliyorlar. Peki, erkekler kadınların hangi davranışlarından rahatsız oluyor ve onlardan soğuyor? Bu yazımızda, erkekleri kadınlardan soğutan davranışlar nelerdir? bu sorunun cevaplarından bahsediyor olacağız. Nasıl bir kadın, erkeği kendisinden soğutabiliyor? Gelin birlikte bakalım...

AYRICA: Sevgili Olmayalım ama Arkadaş Kalalım Ne Anlama Gelir?

Erkekleri Kadınlardan Soğutan Davranışlar

Erkekleri Kadınlardan Soğutan Davranışlar Nelerdir?

AYRICA: Sahte Aşk Nedir? Nasıl Anlaşılır?

Saygı Duymasını Bilmeyen, Sürekli Şikâyet Eden ve Hiçbir Şeyden Memnun Olmayan Kadın

Erkekler, saygı konusunda oldukça hassas olabiliyor. Hayatlarındaki kadının da saygılı olmaya özen göstermesini istiyor. Her şeyden şikâyet eden, hiçbir konuda memnun hissetmeyen bir kadın, onlarda soğuk duş etkisi yaratıyor desek yalan olmaz. Olumlu bakmasını da bilen bir kadın, onlar için daha tercih edilesi!

AYRICA: Erkeklerin İlişkilerde Yaptığı Hatalar (11 Hata)

Çok Fazla Trip Atarak Sürekli Sorun Çıkaran, Aksi ve Uzlaşmaya Yanaşmayan Kadın

Erkekler genel olarak trip ya da kavga gibi unsurlardan pek hoşlanmıyor. Ancak kadınlar da, zaman zaman trip atabiliyor, kavga edebiliyor, ilgi görmek, erkeğin daha fazla çabalamasını sağlamak için uzlaşmaktan uzak bir davranış sergileyebiliyor. Durum böyle olunca, erkeklerin ilgilerinde azalmalar yaşanabiliyor.

AYRICA: Bir Erkeği Çekici Yapan Detaylar Nelerdir?

Maddi Olarak Aşırıya Kaçan İsteklerde Bulunan, Sürekli Hediye Bekleyen ya da Para Vermesi İçin Zorlayan Kadın

Hediye almak, ya da güzel bir iltifatta bulunmak erkeklerin her zaman yaptığı bir şey olmayabilir. Güzel bir zamanda, gerçekten büyüleyici bir anda bunu gerçekleştirmek ve hayatlarındaki kadını mutlu etmek istedikleri için, hediye almayı ya da tatlı jestler yapmayı tercih eden erkekler, kadınlar kendilerinden aşırıya kaçan isteklerde bulunduğu zaman, onlardan soğuyabiliyor.

AYRICA: 8 Maddede Bir Erkek İlişkide Ne İster?

Her Şeye 'Hayır' Diyerek, Gelişebilecek Her Türlü Durumun Önünü Kesmesine Neden Olan Kadın

Öncelikle erkekler, ‘hayır’ kelimesinden pek hoşlanmıyor diyebiliriz. Bazı kadınlar ise, ‘hayır’ kelimesini oldukça sık kullanıyor. Hal böyle olunca da, tartışmaların yaşanması kaçınılmaz gibi görünüyor. Bu durum da, zamanla erkeklerin ilişkilerden soğumasına neden olabiliyor.

AYRICA: Kadınlar Kırgın Olduklarında Ne Hisseder?

Tartışma Durumlarında Haksız Olsa Bile Özrü Erkekten Bekleyen, Adım Atmaktan Hep Kaçınan Kadın

Erkekler kolay kolay özür dilemeyen, gerçekten hatalı ise bunu yapan kişilerdir diyebiliriz. Ancak olası bir tartışma esnasında, haksız yere suçlandıklarını hissettiklerinde, üzerine bir de özür dilemek zorunda olduğu dile getirildiğinde, hayatındaki kadından ve onunla kurduğu ilişkiden soğuyabiliyor.

AYRICA: Kadınlar Neden Anne Olmak İster?

Bu durum sık sık tekrar ediyor ise, bir zaman sonra ilişkiyi bitirme noktasına bile gelebiliyorlar.

Erkeğin Arkadaş Çevresini Küçümseyen, Ailesine Saygı Göstermeyen, Sürekli Bir Hoşnutsuzluğu Dile Getiren Kadın

Bu tip bir kadın, erkeklerin nefret ettiği bir kadın desek yanılmış olmayız. Erkekler, hayatlarındaki kadının, ailesine, arkadaşlarına saygı göstermesini ister.

AYRICA: Evlilik Korkusu (Gamofobi) Nedir? Neden Olur? Belirtileri - Nasıl Yenilir?

Özellikle aile söz konusu olduğunda, sürekli onları eleştiren bir kadınla birliktelerse, daha fazla tahammül edemeden o kişiden ayrılmayı tercih edeceklerdir.

AYRICA: Evlilik Hazırlıkları Nasıl Olmalı? Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Anlayışlı Olmayan, Anlayış Göstermeyen ve Böyle Yaptığı Halde, Anlayış İsteyen Kadın

Erkekler, ilişkilerinde, kadınlardan anlayış bekleyebiliyor. Anlayış göstermeyen ve anlayış göstermediği halde sürekli anlayışsız olmakla suçlayan bir kadın, onları kendilerinden soğutabiliyor.

AYRICA: Doğru Bir İlişkiye Hazır mısın? Kendinize Sormanız Gereken Sorular

Hediye Aldığında Beğenmek Yerine Daha Fazlasını İsteyen Kadın

Hediyenin düşünülmüş olması bile çok önemliyken, alınan hediyeyi beğenmeyen bir kadın, erkekler için hayal kırıklığı anlamına gelebiliyor. Kadının daha fazlasını talep etmesi, bu tutumu alışkanlık hale getirmesi, erkeklerin ilişkilere bakış açısını kötü etkileyebiliyor.

AYRICA: Manipülatif, Sorunlu, Sinir Bozucu, Zor İnsanlarla Nasıl Başa Çıkılır?

Teşekkür Etmenin Önemini Bilmeyen, Özür Dilemeyen, Kendini Beğenmiş Bir Tavır Sergileyen Kadın

Erkekler; kibar, naif ve düşünceli kadınlardan hoşlanıyor desek yanılmış olmayız. Küçük bir hediye karşılığında bile teşekkür etmeyen, hatalı olduğunda özür dilemeyen bir kadın, onlarda hayal kırıklığı yaratabiliyor.

AYRICA: Doğru İlişki Nasıl Olur? Doğru Bir İlişki Nasıl Anlaşılır?

Tutumsuz, Aşırı İsraf Yapan Kadın

Gerekli gereksiz birçok konuda aşırı harcamalar yapan ve olası bir evlilikte de, bu harcamaları yapacağının sinyalini veren kadınlar, erkeklerin sevmediği kadın tiplerine giriyor.

AYRICA: Asla Sevgili Olunmaması Gereken 5 İnsan Tipi

Tutumsuz, israf etmekten kaçınmayan bir kadınla ilişkiye devam etmek istemeyebiliyorlar.

Yaşının Gerektirdiği Davranışları Sergilemeyen, Olgun Olmayan Kadın

Erkekler kadınların olgun olmasına çok önem veriyor. Düşünceli, anlayışlı, her durumda mantıklı hareket edebilen, olgun bir kadın onları cezbediyor diyebiliriz.

Olgun bir kadınla birlikte olmak onlara da iyi gelebiliyor. Olgun olmayan bir kadın için ise, ilişkilerinde olumlu baktıklarını söyleyemeyiz.

Tıpkı Bir Çocuk Gibi Mız Mız Davranan, Her İstediğini Yaptırabileceğine İnanarak Küçük Oyunlarla Erkeği Manipüle Etmeye Çalışan Kadın

Erkekler manipüle edilmeyi, oyunlarla ‘yola getirilmeyi’, kadının her türlü isteğini yerine getirmeyi sevmiyor. Onlar zaten ne yaptıklarından emin, ancak hayatlarındaki kadının bu denli küçük oyunlarla ilerlemesi, soğumalarına neden olabiliyor.

Nerede ve Nasıl Davranması Gerektiğini Bilmeyen Kadın

Bir arkadaş ortamında ya da aile içindeyken, nasıl davranmasını bilmeyen, laubali hareketlerde bulunan kadınlar, ne yazık ki bunun farkında bile olmadan erkekleri kendilerinden soğutabiliyor.

Erkeğin Düşüncelerine Önem Vermeyen, Hep Kendi Düşünceleri Doğrultusunda Hareket Eden Kadın

Bir ilişkide, karşılıklı anlayış, düşünce paylaşımı, birlikte hareket etmek gibi unsurlar, bir erkek için çok önemli diyebiliriz.

Ancak ipleri eline almak isteyen kadınlar, erkeklerin düşüncelerini önemsemediklerinde, onları kendilerinden soğutabiliyorlar. İlişkilerinde tek taraflı ilerlemeye çalışmak, beraberinde de haliyle birçok sorunu getirebiliyor.


Bu yazımızda, erkekleri kadınlardan soğutan davranışlar hakkındaki düşüncelerimizi aktarmaya çalıştık. Elbette ki bu maddeleri, kadınları erkeklerden soğutan davranışlar olarak da sayabiliriz. Biz önemli olanın; ilişkide karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde olmasının en doğrusu olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca birbirine uymayan, birbirini tamamlamayan insanların, bir ilişkiye başlamaları, beraberinde birtakım zorluklar getirebilir diye uyaralım. Peki, siz, erkeklerin kadınlardan soğumasına neden olan davranışlara, ne gibi örnekler verebilirsiniz? Yorum alanından bizlere yazabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu