Tavsiyeler

Romantik Komedi Konulu Tavsiye Üç Kore Dizisi

Romantik Komedi Konulu Kore Dizileri

Kore dizileriyle aranız nasıl? Ya da daha önce hiç kore dizileri izlemiş miydiniz? İzlememiş olsanız bile, eğer ülkemizdeki dizileri takip ediyor iseniz, size bu dizilerin neredeyse çoğunun kore dizilerinden uyarlama olduğunu söyleyebiliriz. Birbirinden ilginç ve orijinal hikayelere sahip bu kore dizileri, ülkemizde de televizyon sektörü tarafından yakından takip ediliyor. Doğrudan olmasa bile, kore dizilerinden ilham aldığımız pek çok çalışma var. Özellikle romantik komedi dizileri dikkat çeken yapımlardan oluyor. Bu nedenle, bu yazımızda izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz üç romantik kore dizisi önerilerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

AYRICA: İzlenecekler Listenize Ekleyebileceğiniz Tavsiye Kore Dizileri

Fated to Love You

Fated to Love You - Kore Dizisi

AYRICA: Animasyon Dünyasında Unutulmaz Yapıtlar: Tüm Zamanların En İyi Animasyon Filmleri

Jang Na-Ra ve Jang Hyuk'un başrolünde olduğu dizide, başarılı ve kendi işinin sahibi bir iş adamı olan Lee Gun ile hukuk bürosunda sekreter olarak çalışan Kim Mi-Young'un hikayesi anlatılmaktadır.

Lee Gun, uzun zamandır birlikte olduğu kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için sürpriz bir organizasyon hazırlar. Bunun için çok sevilen bir tatil köyünü tercih eder. Kim Mi-Young ise, çalıştığı hukuk bürosunda çekilişten kazandığı tatil köyü biletleri ile Lee Gun'un bulunduğu otele tatil yapmak için hoşlandığı adamla birlikte gelir.

AYRICA: Savaşın İzleri: Tüm Zamanların En İyi Savaş Filmleri

Ancak işler öyle bir karışır ki, kimse ne olduğunu anlayamaz çünkü Lee Gun ve Kim Mi-Young sarhoş olurlar ve bir dizi olaylar neticesinde geceyi birlikte geçirirler. Sabah uyandıklarında birbirlerini hatırlamıyorlardır bile. Kim Mi-Young o geceden sonra hamile kalır. Birbirinden tamamen farklı olan bu iki insanın hikayesi de böylelikle başlamış olur. Dizi ülkemizde, No: 309 ismiyle uyarlanmış idi.

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Film Serileri (20 Adet)

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo - Kore Dizisi

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Bilim Kurgu Filmleri (30 Adet)

Başrollerini Lee Jun-Ki ve IU'ın paylaştığı dizide, Kral Taejo’nun dördüncü oğlu olan prens Wang So ile günümüzde yaşar iken güneş tutulması ile birlikte geçmişteki Goryeo Hanedanlığı'na giden Hae-Soo'un arasındaki romantik drama anlatılmaktadır.

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Karışık Film Listesi (16 Film)

Kral Taejo'nun prens oğulları içerisinde en sert, en sinirli ve en tehlikelisi olan Wang So, önüne gelen herkesi yıkıp geçmekte ve kimseyi de umursamamaktadır. Görünmez olmaktan artık bıkmış ve kralın tahtı için dönen oyunları ortaya çıkarmayı kafaya koymuştur.

AYRICA: Dahilerin Hayatını Anlatan Filmler - 5 Film Tavsiyesi

O dönemde, güneş tutulması ile birlikte günümüzdeki hayatından Goryeo Hanedanlığı'nın olduğu döneme uyanan Hae-Soo, tekrar geleceğe dönmek ister ancak bunu bir türlü yapamaz. Goryeo Hanedanlığı'nda yaşanan taht gelişmelerini gelecekten gelen birisi olarak görür ve geleceğin kralı olacak olan Wang So'ya aşık olur.

AYRICA: Aamir Khan'ın Umudumuzu Alevlendiren 5 Filmi - Aamir Khan Film Önerileri

She Was Pretty

She Was Pretty - Kore Dizisi

AYRICA: İzlemeniz Gerektiğini Düşündüğümüz Tom Hanks Film Önerileri

Başrollerini Hwang Jung-Eum ve Park Seo-Joon'un paylaştığı dizide, Ji Sung-Joon ve Kim Hye-Jin arasındaki aşk anlatılmaktadır. Ji Sung-Joon ve Kim Hye-Jin küçükken yakın arkadaşlardır. Ji Sung-Joon küçüklüğünde çirkin görünümlü bir çocuktur ancak büyüdüğünde çekici bir görünüme kavuşan bir adam haline gelmiştir.

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

Kim Hye-Jin ise küçüklüğünde çok güzel bir çocuk iken büyüdüğünde gösterişsiz, çirkin bir kadın haline gelmiştir. Birbirleri ile uzun zamandır görüşmeyen bu iki arkadaş, Ji Sung-Joon'un daveti ile görüşme kararı alır ancak Kim Hye-Jin onunla buluşmaya gittiğinde onun yakışıklı halinden etkilenir ve kendini çirkin bulduğu için onun karşısına çıkmaya cesaret edemez, kendisinin yerine en yakın arkadaşını Kim Hye-Jin olarak çocukluk aşkının karşısına çıkarır. Dizi ülkemizde, Seviyor Sevmiyor adıyla uyarlanmış idi.

AYRICA: Bir Korku Şöleni: Tüm Zamanların En İyi Korku Filmleri

Romantik Kore dizisi önerileri başlığı altında sizlerle birbirinden romantik üç kore dizisini paylaştık. İzlerken aşık olmayı dileyeceğiniz, belki de gözyaşlarınızı tutamayacağınız, birbirinden güzel konulara sahip bu dizileri, acaba sizler de izlediniz mi? İzlemediyseniz, mutlaka bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyoruz. Keyifli seyirler...

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu