Tavsiyeler

Ödüllü Su Savaşları Belgeseli'ni İzlediniz mi? İnsanlara "Hayat Suyu" Verenlerin Mücadelesi

Su Savaşları

TRT Belgesel'in ödüllü belgesel serisi Su Savaşları'nı daha önce hiç izlediniz mi? Ya da biliyor muydunuz? Su Savaşları, başta Afrika vb. olmak üzere; dünyanın birçok bölgesinde su sıkıntısı yaşayan insanların, suya kavuşmaları için çaba veren gönüllü hayırseverlerin mücadelelerini ekrana taşıyor.

AYRICA: Biz Dünyanın Efendisi Değiliz, Önemli Bir Parçasıyız Yalnızca

Hayırsever vatandaşlar sayesinde, suyun ulaşamadığı en ücra köşelere bile ulaşılıyor! Nesilden nesile kirli su kuyularından su içen ya da suya ulaşmak için kilometrelerce yol yürümek zorunda kalan insanların yaşam bölgelerine mucizevi bir dokunuşla deyim yerindeyse hayat suyu veriliyor!

AYRICA: İnsanın Sahip Olması Gereken Küçük ama Anlamlı Şeyler

Su Savaşları Belgeseli

AYRICA: Hayatı Anlamlı Kılan Şeyler - Yaşamınızı Bu 6 Şeye Ayırın

Programın demirbaşı, su uzmanı Çağlar Demirkapı ve programın oluşturulduğu günden bu yana ona eşlik eden değerli insanlarla birlikte, Afrika vb. köylerinde, suyun daha önce gerçek tadını alamayan insanlara, su ikram ediliyor.

AYRICA: Hayatta Hangi İlkelere Sahip Olmalısınız? Hayat İlkeleri Nelerdir?

Bu değerli ekip; kimi zaman yeraltından su çıkararak, kimi zaman var olan kirli bir kuyudaki suya arıtma sistemi kurup suyu içilebilir hale getirerek, kimi zaman da daha önce kurulmuş su sistemlerindeki arızaları giderip sağlamlaştırarak, insanların en çok ihtiyacı olan suyu, onlara kazandırıyor.

AYRICA: Güçlendirici ve Motive Edici Özlü Sözler (85 Adet)

Su Savaşları TRT Belgesel

AYRICA: Nasıl İyimser Olunur? (3 Günlük Alışkanlık)

İzlerken, belki de gözyaşlarınızı tutamayacağınız bu belgesel serisi, bugün hala insanların hayatlarına, önemli dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Elbette bu, hayırsever vatandaşların sayesinde gerçekleşiyor!

25 binden fazla köyde, 125 binden fazla insanın hayatını değiştiren sivil toplum kuruluşları, ihtiyacı olan yaşamları, suyla kavuşturuyor. Evinizin mutfağında, rahatlıkla akan suyu bir düşünün! Bu büyük bir zenginlik olsa gerek! İhtiyacı olabilecek insanları düşünün ve su israfı yapmaktan kaçının.

Ödüllü Su Savaşları Belgeseli

Su Savaşları belgeselini izlemek istiyor iseniz TRT Belgesel'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu zenginlik; izlenmeye, takdir edilmeye değer. Mütevazı insanların hayat hikayelerine yakından tanık olmak, eminim sizleri de duygulandıracaktır.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu