Tavsiyeler

Birlikte Olması İmkansız Olan Uyumsuz Burçlar - Anlaşamayan Burçlar Hangileridir?

Birlikte Olması İmkansız Olan Uyumsuz Burçlar

İlişkiler ve aradaki uyum söz konusu olduğunda, birbirini gerçekten bulan çiftler çok şanslı. Her anlamda uyumu koruyabilmek; konuşarak, anlaşarak fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak yolunda giden bir ilişki seyrini yakalayabilmek zor olabiliyor. Peki, bu uyumu nasıl yakalayabiliriz? Astrolojinin verdiği uyarıları dinleyerek ilişkilerde doğru adımlar atmak mümkün mü? Bugün birçok ilişki başlamadan bitebiliyor. Uyumsuzluğa rağmen bir arada olmak için verilen çaba yeterli olmayabiliyor. Peki, partnerler arasındaki bu uyumsuzlukların astroloji ile bir ilgisi olabilir mi sizce? Bu yazımızda, ilişkilerde astrolojinin etkisi nedir? Astrolojiye göre birlikte olması imkânsız olan burçlar hangileridir? Hangi burçlar sevgili olamaz? bu soruları tartışıyor olacağız.

AYRICA: Burçların Olumlu Olumsuz Özellikleri ve Sevmediği Şeyler

Zodyak’ın 12 burcu, insanın karakterini ortaya koyan kalıp özelliklerle birlikte, doğduğumuz tarihe göre bize kendimiz hakkında birtakım ipuçları veriyor. Yine astrolojiye göre örneğin ateş ve toprak elementine sahip insanların birbiriyle anlaşması güç gibi görünüyor.

AYRICA: Kadınlar Neden Anne Olmak İster?

Bugün birçok astrolog, aldıkları eğitimlerle birlikte kişilerin burçları ve yükselen burçları üzerinden ilişkiler hakkında yorum yapabiliyor. Kişinin doğum haritası incelendiğinde, hangi burçlarla daha iyi anlaşabileceği, hangi burçlarla sevgili olmaması gerektiği gibi yapılan yorumlar, insanların acaba hangi burçla anlaşabilirim? sorularını sormasına ve araştırmasına neden olabiliyor.

AYRICA: Romantik Filmleri Neden Seviyor ve İzliyoruz?

Yeni birisiyle tanıştığınızda burcunu öğrenmekte fayda var, aksi halde anlaşamadığınız bir burca sahip birisiyle yaşayacağınız ilişki, oldukça zorlayıcı olabilir. Eğer ilişkinizde sorunlar yaşıyor iseniz ve partnerinizle anlaşamıyor iseniz, burçlarınız buna neden olabilir.

AYRICA: Diğer İnsanlardan Daha Zeki Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Peki, hangi burçlar sevgili olamaz veya anlaşamaz? Gelin tek tek inceleyelim.

Anlaşamayan Burçlar Hangileridir? Evlilikte Uyumsuz Burçlar

Anlaşamayan Burçlar Hangileridir?

Yengeç ve Yay

Olumlu bir ilişki düşünüldüğünde bir arada düşünülemeyecek olan burçlardan ikisi Yengeç ve Yay’dır.

AYRICA: Kadınların Tatil Çantasında Neler Olmalı?

Yengeç duygularıyla hareket eden, duygusal yönü ağır basan ve sevdiklerine değer veren bir yapıya sahiptir. Ancak yay burcu sevgisini göstermek konusunda biraz cimri davranabilir.

AYRICA: Neden Kilo Veremiyorum? Kilo Vermeyi Zorlaştıran 5 Sebep

Yengeç burcu yaşadıkları ilişkinin özel ve herkes tarafından gıpta edilmesini isteyecektir ancak Yay burcu, yengeç burcunun duygusal isteklerini karşılamakta yetersiz kalabilir. Bu iki burcun anlaşması zor gibi görünüyor diyebiliriz.

AYRICA: Şeker Tüketimini Azaltmak için 5 Pratik Yol

Boğa ve Kova

Boğa burcu sabit bir burçtur ve ilişkilerinde dürüstlük ve sabitlikten yanadır. Açıkça ifade etmek gerekir ise, bir ilişkiyle çevrelenmek onları rahatsız etmez. Ancak bir boğa ve kova burcunun bir arada olması da oldukça zordur, çünkü kova burcu özgürlüğüne düşkün, ilişkilerinde bile kendi alanına sahip olmak isteyen hareketli bir burçtur.

Boğa burcunun sabit ilişki anlayışı onu biraz zorlayabilir. Boğa burcu geleneksel düşüncelere bağlıdır ve bu durum yeniliğe açık olan kova burcunu olumsuz etkileyebilir. Kova burcunun enerjisi, boğa burcuna fazla gelebilir.

Başak ve Koç

Başak ve koç burcu aynı düzen ve disiplinle hareket etse de, koç burcunun yüksek ve sabırsız enerjisi, başak burcunu zorlayabilir.

Ayrı ayrı kendi düşünce tarzlarına ve doğrularına sahip olan bu iki etken burç, bir arada iken anlaşmazlıklar yaşayabilir. İkisi de inatçı ve kendi doğrularının peşinden giden bir burçtur. Astrolojide birlikte olması imkânsız olan burçların başında gelirler.

Başak burcunun sabit oluşu ve değişikliğe mesafeli yaklaşım sergilemesi, koç burcunun sabırsız enerjisini olumsuz etkileyebilir. Sürekli tartışan ve fikir üstünlüğü sağlamak gibi yarışa giren bu iki burç, ancak büyük bir aşk var ise bir arada kalabilir aksi halde ilişkileri uzun sürmeyecektir.

Balık ve Oğlak

Oğlak burcu duygularını göstermekten pek hoşlanmayan bir burçtur ve duygusal ilişkilerde bile mantıklarıyla hareket etmeyi tercih eder. Ancak bu durum, duygularıyla hareket eden ve oldukça hassas olan balık burçları için zorlayıcı olabilir.

Balık burçları ilişkilerinde karşılıklı özel diyalogların yaşanmasını talep eder, oğlak burcu ise ketum enerjisi ile balık burçlarının bu isteklerini geri çevirebilir. Bu iki burcun ilişkisi çok fazla sürmeyecektir. İki burç sevgili değil, ancak iki yakın arkadaş olabilir.

Yengeç ve Terazi

Terazi burçları dengeli insanlardır. Tutkuları, mantıkları ve duyguları hep dengede yaşarlar. Ancak yengeç burçları ise duygularıyla hareket eden hassas kişilerdir.

Yengeç burçlarının aşırı hassas yapıları, terazi burçlarının dengesini bozabilir. Başlarda güzel ilerleyen ilişki bir süre sonra yengeç burçlarının duygusal baskıları yüzünden terazi burçlarının sıkılmalarına neden olabilir.

Terazi burçları gerçekten aşık oldukları halde aldatmaz ancak eğer ilişkilerinde sevgi biterse, bazı terazi burçları aldatabilir. Bu durum da yengeç burçlarını üzecektir.

Akrep ve Kova

Akrep burcu tutkulu, takıntılı bir burçtur. Ciddi bir ilişki belirtisi olmadıkça herhangi bir ilişkiye yanaşmazlar. Astrolojide birlikte olması imkânsız burçların arasında olan akrep ve kova burcunun kuracakları ilişki, gerçekten de oldukça zor bir ilişki olabilir.

Kova burcunun özgürlüğüne düşkün, hesap vermeyen, başına buyruk davranışları, ilişkilerinde söz sahibi olmak isteyen, otoriter akrep burcunun sinirlerini bozabilir.

Bu iki burç sürekli tartışabilir, anlaşmazlıklar olabilir ve ilişkilerinde kırıcı diyaloglar yaşayabilirler. İlişkinin yolunda gitmesi için, kova burcunun akrep burcunun isteklerine uyması gerekir ki bu da kova burcunun yapısına terstir.

Başak ve Aslan

Birlikte olması imkânsızmış gibi görünen burçlardan olan başak ve aslanın kuracakları ilişki, ego çatışmalarına neden olabilir. Özellikle ilgiye ve pohpohlanmaya ihtiyaç duyan aslan burcu, bu durumda başak burcuyla anlaşmazlıklar yaşayabilir.

Başak burcu gereksiz ego yapmayan bir burçtur ancak karşısındaki aslan burcu her durumda üstün olmak isterse, bir zaman sonra başak burcu da inatçı ve aksi bir tavır sergileyecektir.

Başak burcu dikkat çekmeyi sevmeyen bir burçtur, aslan burcu ise bunun tam tersidir. Başak burcu ilişkilerini sessiz sedasız yaşamak isterken, aslan burcu ise ilişkilerini saklamak konusunda aynı titizliği göstermeyecektir.

Koç ve Oğlak

Koç ve oğlak burçlarının bir arada olacağı ilişki, tartışmalarla, anlaşmazlıklarla geçebilir diyebiliriz.

Oğlak burcu mantığıyla hareket eden, ilişkilerinde bile belirli bir düzenin ve kuralın olmasından hoşlanırken, koç burcu ise tutkuları ile hareket eden, canı istediği gibi davranan bir burçtur. Bu iki burç ilişkilerinde fazla gururlu olabilirler ve ego çatışmaları yaşayabilirler.

Oğlak burcu için mutlak düzen hakimdir ve sabırlı olmayı sever. Ancak koç burcu sabırsız ve enerjik bir yapıya sahiptir. Bu iki burç bir araya ancak iki yakın arkadaş olarak gelebilirler.

İkizler ve Yay

Biri hava diğeri ateş grubu olunca, bu iki burcun anlaşabileceğini düşünebilirsiniz ama tam tersi.

İkizler iletişimi seven, konuşarak anlaşmayı tercih eden bir burç. Hal böyle olunca, duygularını göstermekten hoşlanmayan ve konuşarak kendini ifade etmeyi tercih etmeyen yay burçları, ilişkilerde sorunların oluşmasına neden olabilir.

İki burç da tutkular söz konusu olduğunda iyi anlaşabilir ancak konu iletişim ve iyi anlaşabilme olduğunda bazı zorluklar yaşayabilirler. Yay burcu soğuk görünümüyle, sıcakkanlı olan ikizleri kendinden uzaklaştırabilir.


İlişkilerde yükselen burcunun etkisini de görmezden gelmemek gerekiyor elbette. Örneğin iyi anlaşamayan bir başak burcu ile kova burcunun yükselen burçları birbiri ile iyi anlaşabiliyor ise, ilişkileri olumlu ilerleyebilir. Yükselen burcumuz duygusal yönlerimizi, karakterimizi oluşturan özellikleri yansıtıyor. Yine de Güneş burcumuz, yani doğum tarihimize göre belirlenen burcumuz, ilişkilerde iyi anlaşabileceğimiz burçlar konusunda bize asıl ipuçlarını veren taraf. Bu yazımızda hangi burçlar iyi anlaşamaz? Birlikte olması mümkün olmayan burçlar hangileri? Hangi burçların ilişkisi yürümez? gibi soruların cevaplarını verdik. Hayatta anlaşamam dediğiniz burçlar var mı sizin de?

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu