Tavsiyeler

Tavsiye Animasyon Filmi: Ajanlar İş Başında (Spies in Disguise)

Ajanlar İş Başında (Spies in Disguise)

Animasyon filmleri sever misiniz? Ben gerçekten çok seviyorum. Animasyon filmleri yalnızca çocuk kategorisinde değerlendirmemek lazım, zira birçok animasyon filmini bir yetişkin olarak ben de çok severek izliyorum. Will Smith ve Tom Holland'ın başrolünde olduğu Ajanlar İş Başında (Spies In Disguise) da çok severek izlediğim bir animasyon filmi. Devamının gelmesini gerçekten isterdim.

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Film Serileri (20 Adet)

Ajanlar İş Başında, 2019 yılında vizyona girmiş ve oldukça beğenilmiş, başarılı bir animasyon filmi. İzlerken gerçekten çok eğlendim. Bazen, komedi filmleri izlemek iyi gelebiliyor, eğer bu animasyon filmini izlemediyseniz, şiddetle izlemenizi öneriyorum. Dilerseniz, bu yazımda Ajanlar İş Başında animasyon filmini yorumlamak istiyorum.

AYRICA: Mutlaka İzlenmesi Gereken Bilim Kurgu Filmleri (30 Adet)

Tavsiye Animasyon: Ajanlar İş Başında

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Karışık Film Listesi (16 Film)

Filmde, Will Smith'in hayat verdiği, seslendirmesini yaptığı Lance Sterling ve Tom Holland'ın hayat verip, seslendirmesini yaptığı Walter Beckett karakterlerinin birbirinden tamamen farklı iki insan olmalarına rağmen birlikte azılı bir düşmanı alt etmeye çalışmaları anlatılıyor. Lance Sterling, kendine oldukça güvenen, dünyayı kurtarmak gibi işleri basit, sıradan gören oldukça narsist bir ajandır. Walter ise onunla aynı birimde, genç bir bilim mucidi olarak görev yapmakta, sosyal becerileri gelişmemiş, alışılagelmişin dışında icatlara imza atan bir gençtir. Bir gün Lance Sterling her zamanki özgüveni ile görev üzerindeyken, daha önce hiç karşılaşmadığı türde bir düşman ile karşı karşıya gelir. Bu düşman, gelişmiş bir teknolojiyi kullanarak, Lance'nin bedenini kopyalayıp, onun gibi davranarak suçlar işlemeye başlar. Bu durum, Lance Sterling'i kendi çalıştığı birime karşı düşman konumuna düşürür çünkü Lance, suçları işleyen o kişinin kendisi olmadığını kanıtlayamıyordur. Daha önce Walter ile karşılaşan ancak onun kadar icatlarının da çılgınca olduğunu düşünerek onu ciddiye almayan Lance, içine düştüğü durumdan kurtulmak için Walter'ın kapısını çalar.

AYRICA: Dahilerin Hayatını Anlatan Filmler - 5 Film Tavsiyesi

Ajanlar İş Başında Nasıl Bir Film?

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz Kış Temalı Filmler

Walter'dan onu, Walter'ın daha önce bahsettiği gizleme teknolojisiyle ilgili çalışmasında deney olarak kullanmasını ister. Böylelikle gizlenerek düşmana ulaşmaya çalışacak ve onu alt ederek, kimliğini de temize çıkaracaktır. Fakat işler beklendiği gibi olmaz. Walter'ın evcil güvercin hayvanından bir tüy alarak deneme yaptığı homojen karışımı, Lance bir yudumda içer. Lance, gizleneceğini, görünmez olacağını düşünürken homojen onu bir güvercine dönüştürür ve olaylar işin içinden daha da çıkılmaz bir hale gelir. Bu noktadan sonra Lance konuşan sinirli bir güvercin olarak, Walter da onun yardımcısı olarak tehlike dolu bir maceraya atılırlar. Bir yandan da Walter onu tekrar eski haline getirmek için çalışmalar yapmaktadır.

AYRICA: İzlenecekler Listenize Ekleyebileceğiniz Tavsiye Kore Dizileri

Ajanlar İş Başında Fragman İzle

Gerçekten keyifle izlediğim bir animasyon filmiydi. Özellikle Lance Sterling'in bir güvercin haline dönüştükten sonraki sahneler oldukça eğlenceliydi. Biraz gevşemek, gülmek ve keyifli hissetmek için bu animasyon filmi birebir gerçekten. Will Smith severek izlediğim bir oyuncu, onun ses tonu ve konuşma şekli de, hiç şüphesiz ki Lance Sterling karakterine ayrı bir anlam katmış. Eğer hala izlemediyseniz, bir şans vermenizi çok isterim. Gitmeden filme ait fragmanları hemen aşağıya bırakıyor olacağım.

Ajanlar İş Başında Fragman 1

Ajanlar İş Başında Fragman 2

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu