Tavsiyeler

Fantastik Roman Hush Hush Serisi - Becca Fitzpatrick

Fantastik Roman Hush Hush Serisi

Romantik, fantastik kurgu dalında oldukça etkileyici bir kitap serisi olan Hush Hush, Becca Fitzpatrick'in eşsiz kalemiyle insanı kendisine hayran bırakan bir seri diyebiliriz. Düşmüş melekler, kötü çocuk ve esas kız üçgeninin etrafında dönen bu dört kitaplık seriyi okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bir Alacakaranlık serisi havası taşıyan ancak şaşırtıcıdır ki, sinema perdesine aktarılmayan ancak aktarılmayı hak eden Hush Hush serisi, 4 kitaptan oluşuyor. Fantastik kurguyla harmanlanmış aşk hikâyelerini seviyor iseniz, bu seri tam size göre diyebiliriz!

AYRICA: Merakla Okuyacağınız Gerilimi Yüksek Polisiye Roman Önerileri

Hush Hush serisi sıralaması şu şekildedir:

  • Fısıltı
  • Çığlık
  • Sessizlik
  • Final

AYRICA: Çok Okunan Psikoloji Kitap Tavsiyeleri (10 Adet)

Hush Hush Serisi - Becca Fitzpatrick

AYRICA: Simon Kernick Kitapları, Okuma Sırası ve Konusu (Polisiye Roman Tavsiyesi)

Hush Hush Serisi - Fısıltı Konusu

Fısıltı; Nora Grey isimli bir lise öğrencisinin hayatına giren, yakışıklı, gizemli ve kesinlikle tehlikeli olan kötü çocuk Patch'le aralarında geçenler anlatılıyor.

AYRICA: Sarah MacLean - The Bareknuckle Bastards Serisi

Hush Hush Serisi - Fısıltı Konusu

AYRICA: John Verdon - Dave Gurney Serisi Sıralaması ve Kitap Yorumu

Sınıfın sonradan gelen, siyahlar içindeki sessiz çocuğu olan Patch, biyoloji öğretmenlerinin sıra yerlerini değiştirmesi ile tam olarak Nora'nın yanına oturur. Nora, yakın arkadaşı Vee Sky'dan ayrıldığı ve tanımadığı, tehlike yayan bu gizemli yabancıyla oturmak zorunda kaldığı için sinirlidir

Etrafında tehlike yayan ancak garip bir şekilde insanı kendisine çeken Patch, aslında düşmüş bir melek ve Nora'nın bedenini ele geçirmek için, Nora'nın hayatına sızmaya, hatta onu öldürmeye kararlı. Ancak işler hiç de umduğu gibi olmaz. Bu çekici kız onun hislerini allak bullak eder. Birbirine karşı koyamayan bu ikiliyi okurken etkilenmeden edemeyeceksiniz.

Hush Hush Serisi - Çığlık Konusu

Hush Hush Serisi - Çığlık Konusu

Nora Grey ilk kitapta uğradığı saldırıdan sonra hayatına bambaşka birisi olarak devam eder. Üstelik âşık olduğu düşmüş melek olan Patch, Nora'yı kurtardığı için yeniden kanatlarını kazanmıştır. Artık onun koruyucu meleği haline gelmiştir.

Birbirlerine gittikçe çekilen bu ikili, Patch'in garip tavırları, Nora'nın çıkmaza sürükleyen şüpheleri sayesinde birbirinden gittikçe uzaklaşır. Nora, Patch'in hala karanlık bir tarafı olduğunu düşünmekte ve en nefret ettiği kız olan Marcia'ya olan yakınlığını anlayamamaktadır.

Şüpheleri Nora'yı çok yanlış varsayımlara sürükleyecek ve hayatını bir kez daha tehlikeye atacaktır.

Hush Hush Serisi - Sessizlik Konusu

Hush Hush Serisi - Sessizlik Konusu

Nora, çığlık kitabının sonunda artık sevgilisi Patch'e kavuşmuş, bütün şüpheli durumlar açığa çıkmıştır ancak onları bir arada yakalayan kötü adam Black Hand, Nora'yı çekip alır, Patch'in ise kanatlarını koparır. Patch, onunla bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Nora'nın yaşamasını ve onun hayatına girdiği andan itibaren bütün hafızasının silinmesini ister. Black Hand kanatları karşılığında bunu kabul eder ve Nora'yı aylarca esir tutar.

Nora gözlerini mezarlıkta açar. Ne Patch'i ne de yaşadıklarını hatırlamamaktadır. Zihni karanlık bir sis altında gibidir ve içten içe hissettiği şeyler yüzünden aklı oldukça karışıktır.

Hayatındaki bu boşluğu doldurmak için harekete geçer. Kayıp sokaklarda gezerken bir grup serseri ile karşı karşıya gelir. Öleceğini düşünürken onu serserilerin elinden gizemli, yakışıklı bir yabancı kurtarır. Nora bu yabancıya karşı hissettiği yakınlığı anlayamaz, onu tanımasa da kalbi onu tanıyor gibidir. Onun Patch olduğunu ise çok sonradan öğrenecektir. Heyecan dolu bir kitaptı!

Hush Hush Serisi - Final Konusu

Hush Hush Serisi - Final Konusu

Nora ve Patch bütün her şeyin üstesinden geldiklerini düşünmüştür. Black Hand, yani Hank ölmüştür ve önderlik ettiği Nefil ordusunun yeni lideri, onun kızı olan, nefil olan Nora'dır. Nora, kovulmuş meleği Patch'e deli gibi âşıktır.

Ancak önderlik ettiği Nefil ordusu, düşmüş meleklere karşı savaş başlatacak, Nora, deli gibi âşık olduğu adamın ırkını yok etmekle karşı karşıya gelecektir. Bu uğurda birlikte savaşarak, her şeyin üstesinden gelmek için canla başla mücadele ederler. Ve sonunda aşk kazanır. Nora, düşmüş bir melek olduğu için fiziksel olarak hiçbir şey hissedemeyen Patch'e verilen ödülle deliye döner. Patch, artık onun dokunuşlarını, öpücüklerini hissedebilecektir.


Aşkla harmanlanmış, sayfaları çevirdikçe merakınızı körükleyecek fantastik kurgusuyla, bu yazımızda sizlere Becca Fitzpatrick'in Hush Hush serisi içerisinde bulunan Fısıltı, Çığlık, Sessizlik ve Final kitaplarının konularını işledik. Becca Fitzpatrick’in bu serisini okumuş muydunuz? Yorum alanından bizlere yazın. Keyifli okumalar dileriz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu