Tavsiyeler

Sarah MacLean - The Bareknuckle Bastards Serisi

Sarah MacLean - The Bareknuckle Bastards Serisi

Sarah MacLean, New York Times’ın çok satan yazarlarından birisidir. Yazmış olduğu romantik hikâyeler ile okuyucularının gönlünde taht kurmuş olan başarılı yazar, okuyucularını tutkunun, romantizmin doruğuna çıkarmakla kalmıyor, yazdığı her eserde, büyüleyici bir aşkı derinlemesine hissetmenize neden oluyor. Bu yazımızda da; romantik, bir kez daha okumak isteyeceğiniz üç kitabından bahsetmek istiyoruz. The Bareknuckle Bastards serisi altında, üç üvey kardeşin hikâyelerinin anlatıldığı bu ayrı kitapları okuduktan sonra, aşkın mücadele isteyen tarafına hayran kalacağınıza eminiz.

AYRICA: Merakla Okuyacağınız Gerilimi Yüksek Polisiye Roman Önerileri

The Bareknuckle Bastards Serisi sıralaması şu şekildedir:

  • Tehlikeli Anlaşma
  • Tehlikeli Arzular
  • Tehlikeli Düşler

AYRICA: Sosyal Medyada Paylaşılacak Sözler (Kitaplardan Alıntılar)

The Bareknuckle Bastards Serisi

AYRICA: Çok Okunan Psikoloji Kitap Tavsiyeleri (10 Adet)

Sarah MacLean Tehlikeli Anlaşma (Wicked and the Wallflower) Konusu

Sarah MacLean Tehlikeli Anlaşma Konusu

AYRICA: Fantastik Roman Hush Hush Serisi - Becca Fitzpatrick

Leydi Felicity Faircloth, evde kalmış bir ayrıkotudur. Aslına o oldukça sıradışı, kapı kilitlerini tokalarıyla açabilen, harika bir kadındır ancak Londra'nın mavi kanlıları bunu göremiyorsa, bu onun suçu değildir! Fakat yine de evlenmesi gerektiğinin de farkındadır. Bu yüzden gizemli bir gecede, gizemli bir yabancıyla, karanlık bir balkonda karşılaştığında hayatının teklifini alır ve kabul eder.

AYRICA: Simon Kernick Kitapları, Okuma Sırası ve Konusu (Polisiye Roman Tavsiyesi)

Bu gizemli yabancı, Covent Garden'ın Çıplak Yumruklu Piç'lerinden olan Devil'den başkası değildir ve üvey kardeşi Ewan'dan intikam almak istemektedir.

AYRICA: John Verdon - Dave Gurney Serisi Sıralaması ve Kitap Yorumu

Karşılaştığı bu ayrıkotu, mükemmel dük Ewan'ı baştan çıkaracak ve onu hazırladığı mükemmel tuzağa çekecektir. Ancak hiç hesaba katmadığı bir durum gerçekleşir. Leydi Felicity Faircloth, hayatında tutkunun olmadığı bir evlilik yapmayacaktır. Bu pazarlığın karşısında ona bütün her şeyi öğretmesini ister.

Devil, intikam uğruna kendini adadığı bu yolda, bu leziz leydiye âşık olmayacak da kime olacaktır?

Mükemmel bir hikâye, mükemmel bir uyum ve mükemmel bir tutku! Romantik bir hikâyeden asla bıkmayanlara!

Sarah MacLean Tehlikeli Arzular (Brazen and the Beast) Konusu

Sarah MacLean Tehlikeli Arzular Konusu

Leydi Henrietta Sedley, yirmi dokuzuncu yaşına girdiğinde büyük bir plan yapar. Önce babasının işletmesini devralacak, sonra kendine ait bir servet kazanacak ve hayatını nasıl istiyorsa öyle yaşayacaktır. Yirmi dokuz yaşına gelmiş olduğu halde hala evlenmemiş bir kadındır ve toplumun ne dediği pek de umurunda değildir.

Çılgınlıklar cezbedici bir şekilde onu çağırmaktadır. Ve ilk çılgınlığını, leydilere mutlak bir gizlilikle hizmet veren Covent Garden'daki bir mekânda, kendine özel sipariş ettiği bir erkekle yapacaktır. Fakat işler hiç de planladığı gibi gitmez.

Çılgınlığını yaşayacağı o akşam, faytonunda, dünyada gördüğü en yakışıklı bir erkeği baygın ve elleri bağlı halde bulur. Hattie bu adamın kim olduğunu bilmez ancak ciddi şüphelere sahiptir.

Covent Garden’ın kralı olarak bilinen Beast, gözlerini açtığında, elleri bağlanmış ve bir at arabasında genç, güzel, cesur bir kadınla yalnız olduğunu görür. Onun tehlikeli olmadığını anlayınca, kadın merakını körükler. Özellikle bahsettiği Hattie'nin Yılı planını dinlerken, kadının arzularını gerçekleştirmek ister. Ancak Hattie onun dudaklarına kendinden bile beklenmeyen bir cesaretle küçük bir öpücük kondurup onu faytondan aşağıya atar.

Beast, onun nereye gittiğini anlayınca, arzularının kaynağı olmak için kızın peşine düşer.

Ve böylece tutku dolu bir çekişme patlak verir.

Leziz bir hikâye!

Sarah MacLean Tehlikeli Düşler (Daring and the Duke) Konusu

Sarah MacLean Tehlikeli Düşler Konusu

Grace Condry, Londra sokaklarının asi prensesi, ömrünü gençlik aşkından kaçarak geçirmiştir oysa bu kaçış boşunadır. İlk aşkının ihaneti ona ağır gelir ve kendini iki üvey erkek kardeşi ile birlikte Londra'nın sokaklarında hayatta kalmaya çalışırken bulur.

Aslında o, bir düklüğün meşru sayılan tek varisidir ancak o bir kadındır. Hem geçmişinden hem de sevdiği adamdan kaçan bu kadın, güçlü yumruklarıyla her yere nam salar.

Bu asi prenses çatılarda kendine bir yaşam kurmuş ve kadınların mutlak bir gizlilikle eğlenebileceği bir mekânı yönetiyordur.

Ancak bir gün hiç beklemediği o aşkını, karşısında bulur. Yana yakıla kendisini arayan, acımasız Marwick Dükü Ewan, Grace'i bulmuştur ve asla kaybetmek istememektedir. Ömrü boyunca ondan yanlış anlaşılmalar üzerine kaçtığını yıllar sonra anlayan genç kadın, aşkına bir şans verecek midir?

Bu tutkulu, aşk dolu hikâyeye bayılacaksınız. Kitap, üç kardeşin hikâyesinin ayrı ayrı anlatıldığı serinin üçüncü kitabıdır.


Bu yazımızda; romantik, tutku dolu hikâyelere bayılan okuyucularımız için, romantizmi doruklarında anlatan Sarah Maclean’ın The Bareknuckle Bastards serisi içerisinde bulunan Tehlikeli Anlaşma, Tehlikeli Arzular, Tehlikeli Düşler kitaplarının konularını işledik. Sırasıyla okumanızı tavsiye ederiz. Yorumlarınızı bekliyor olacağız.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu