Tavsiyeler

Special Books by Special Kids Kanalı ile Farkındalığa Yolculuk Yapalım

Special Books by Special Kids

YouTube üzerinde yüzlerce, hatta binlerce kanal mevcut. Ancak özellikle bir kanal var ki, gerçekten farkındalık bazında insanların oldukça faydalı bir yolculuk yapmasını sağlıyor. 2016 senesinde kurulan Special Books by Special Kids adlı bu organizasyon, dünyanın her yerindeki özel bir duruma sahip olan çocukların ve yetişkinlerin de hikâyelerini konu ediniyor. Bu şekilde ise bilmediğimiz birçok sendrom ve sağlık sorunundan da haberdar olmuş oluyoruz. SBSK adlı bu kanal bizlere dünyada birçok şekilde farklılığa sahip insan olduğunu ancak bu insanların oldukça olgun, samimi ve kibirden uzak olduğunu da gösteriyor diye düşünüyoruz.

AYRICA: Kendini Başkalarıyla Kıyaslamaktan Nasıl Kurtulurum?

Special Books by Special Kids Kanalı ile Farkındalık Zamanı

Special Books by Special Kids Kanalı

Hemen yukarıda videosu yer alan Alexandra, Williams sendromuna sahip ve bu yüzden daima arkadaş canlısı olan bir genç. Bu sendrom ise, sizi sürekli olumlu düşünmeye ve insanlara da aynı şekilde pozitif yaklaşmanızı sağlamaktadır. Alexandra'nın hikâyesini yukarıdaki videoya göz atarak mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Bilgi.net sitesi olarak biz de sağlık ile ilgili birçok makale paylaşımında bulunuyoruz. Ayrıca dünya üzerindeki tüm insanların eşit ve aynı şekilde hoşgörü ile de karşılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden, insanların sahip olduğu farklılıklar ile daha güzel olduğuna ve yaşamdaki bu çeşitliliğin saygıyı hak ettiği düşüncesini benimseyen bir ekibiz. Farklılıkları ile güzel olan herkesi seviyoruz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu