Tavsiyeler

Google Domains Nedir? Ne İşe Yarar?

Google Domains Nedir?

Domain, bildiğiniz gibi internet dünyasında bulunabilmeniz açısından oldukça önemli bir parametre. Dolayısı ile burada öne çıkan birçok domain firması var. Ancak "domain" güvenliği de bir o kadar önemli olduğu için, doğru firmayı seçmekte de fayda bulunuyor. Google'ın "Google Domains" adlı servisini ise kullanmak için birçok sebep bulunuyor. Dilerseniz, gelin, bu sebepleri hep birlikte inceleyelim.

Google Domains Nedir? Google Domains Ne İşe Yarar?

Google Domains Ne İşe Yarar?

Kalite konusunda şüpheniz olmasın. Google Domains ile kalite konusunda endişeli olmanıza gerek bulunmuyor. Google Domains üzerinde yer alan arama ve öneriler doğrultusunda kendinize doğru bir alan adı seçimi yapabilir, Google DNS servisi ile sorunsuz bir DNS Yönlendirme deneyimi yaşayabilir ve diğer yapılandırma ayarları ile de web sitenizi bugün oluşturabilirsiniz.

AYRICA: Hosting Nedir? Ne İşe Yarar? (Kapsamlı Anlatım)

Güvenlik demek Google demek. Böyle bir gerçek var. İnsanların birçoğu, Google logosunu gördüğünde, kendini güvende hisseder. Dolayısı ile Google'ın hızlı ve kolay bir şekilde domain kaydı oluşturulabilmesini sağlaması, insana güven veren bir durum olsa gerek. Çünkü whois gizleme, DNSSEC ve 2 adımlı doğrulama ile hesabınızı ve alan adınızı kolaylıkla güvende tutabilirsiniz.

Yönlendirme yapmak da çok kolay. Örneğin, bir web sitesi açmayı henüz düşünmüyorsunuz ancak alan adı satın aldınız. Bu alan adınızı, alan adı yönlendirme servisi ile kolaylıkla farklı bir alan adınıza veya yapım aşaması benzeri bir web sayfanıza yönlendirebilirsiniz. Hem de tamamen ücretsiz ve sorunsuz bir altyapı ile.


Sonuç olarak, google domains nedir ve google domains ne işe yarar gibi soruları yanıtlamaya çalıştık, sizler için. Kendinizi web dünyasında var etmek istiyorsanız, başlangıç için, alan adı satın almak adına Google Domains servisini güvenle kullanabilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu